Profilbildet til orphansProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til SiljeProfilbildet til SkårnesProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til TheReaderProfilbildet til TingTongProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til mindwtoProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til ArielProfilbildet til nafaProfilbildet til Satzumi213
Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Hilde79Profilbildet til LeneaProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til HardRockProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til SvetikProfilbildet til NightdiverProfilbildet til RixnProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til Lars80Profilbildet til ExodiaProfilbildet til jannis25Profilbildet til DonGris

MissBlackrose

@missblackrose
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt MissBlackrose:Disse profilene har MissBlackrose besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje