Profilbildet til LilliMyProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til komigje69Profilbildet til sjømannProfilbildet til Mr.XProfilbildet til babybooProfilbildet til skurk3Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til SarlimeProfilbildet til julieProfilbildet til EscobarProfilbildet til YouwishProfilbildet til ZeroProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til BB-btm4top
Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til OlavsenProfilbildet til GeiriProfilbildet til LeneaProfilbildet til NylongummiProfilbildet til carmellaProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til ak00nProfilbildet til ElinesProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til GiggSProfilbildet til siwtheresee

MissBlackrose

@missblackrose
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt MissBlackrose:Disse profilene har MissBlackrose besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje