Profilbildet til harepusenProfilbildet til pia1975Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til trisvikProfilbildet til AyakachanProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til stian93Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til MartinosloProfilbildet til AsveigProfilbildet til Thea92Profilbildet til nina1992Profilbildet til IngunnProfilbildet til Lamatryne
Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til MusashiProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til Crazy92Profilbildet til ElleseusProfilbildet til Joey77Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til moss73Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Man30303Profilbildet til Reina21Profilbildet til MidasProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Trudelutt

MissBlackrose

@missblackrose
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt MissBlackrose:Disse profilene har MissBlackrose besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje