Profilbildet til colargolProfilbildet til sverre89Profilbildet til krsflortProfilbildet til MedusaProfilbildet til bby123Profilbildet til bergenm30Profilbildet til northkickProfilbildet til RosjerProfilbildet til vanosm52Profilbildet til englevingerProfilbildet til two-playfulProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til TabbeProfilbildet til stianogvicky
Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til AlesioProfilbildet til lovebbwProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Lars80Profilbildet til petzlProfilbildet til LåtteProfilbildet til YouwishProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Kalle2Profilbildet til orphansProfilbildet til BotanicalProfilbildet til davidandreProfilbildet til AnMy99Profilbildet til stianogvicky

hammed

@misshammed
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt hammed:Disse profilene har hammed besøkt:
 • 4 år, 6 måneder siden

  hammed

  hammed ble et registrert medlem 4 år, 6 måneder siden

  • denniz 3 år, 7 måneder siden

   hei hei min kjære har du det bra med deg,hvor er du nå da

   • knny88 3 år, 6 måneder siden

    Hei på deg. Står til?

  • denniz 3 år, 7 måneder siden

   hei hei hvor er du da jeg er fra asker bor alene hva med deg da

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje