Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til TabbeProfilbildet til BergenoProfilbildet til DjeimiProfilbildet til mrroyalProfilbildet til AnMy99Profilbildet til AndroidProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til miss76Profilbildet til harepusenProfilbildet til OralProfilbildet til MariusProfilbildet til SamehadaProfilbildet til nord88Profilbildet til NyssaProfilbildet til Flexiguy40
Profilbildet til StavangerProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til plusSProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til pompelProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Angel4uProfilbildet til LizzyProfilbildet til MatteStProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Dark Angel

hammed

@misshammed
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt hammed:Disse profilene har hammed besøkt:
 • 4 år siden

  hammed

  hammed ble et registrert medlem 4 år siden

  • denniz 3 år, 2 måneder siden

   hei hei min kjære har du det bra med deg,hvor er du nå da

   • knny88 3 år, 1 måned siden

    Hei på deg. Står til?

  • denniz 3 år, 1 måned siden

   hei hei hvor er du da jeg er fra asker bor alene hva med deg da

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje