Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til LatexmannProfilbildet til monique tvProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Anne72Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til KennethR88Profilbildet til RJProfilbildet til moss73Profilbildet til MolliProfilbildet til Blondetruser
Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til RomeoProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til ExosProfilbildet til TuttaProfilbildet til Slappen72Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til silverProfilbildet til Geirern92Profilbildet til MehtevasProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Bergensgutt89

hammed

@misshammed
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt hammed:Disse profilene har hammed besøkt:
 • 4 år, 3 måneder siden

  hammed

  hammed ble et registrert medlem 4 år, 3 måneder siden

  • denniz 3 år, 4 måneder siden

   hei hei min kjære har du det bra med deg,hvor er du nå da

   • knny88 3 år, 3 måneder siden

    Hei på deg. Står til?

  • denniz 3 år, 4 måneder siden

   hei hei hvor er du da jeg er fra asker bor alene hva med deg da

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje