Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til superteddProfilbildet til bait69Profilbildet til dogbayProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til ArconadaProfilbildet til MatteStProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til BjornchProfilbildet til ingoladProfilbildet til .transe oslo 47
Profilbildet til ErogenProfilbildet til KatherineProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til mrroyalProfilbildet til swedmanProfilbildet til XenaProfilbildet til ArconadaProfilbildet til JærguttenProfilbildet til SkårnesProfilbildet til EvensProfilbildet til ElleseusProfilbildet til harepusenProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til sisunorProfilbildet til KineticMan75

Hilde79

@missme79
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Hilde79:Disse profilene har Hilde79 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje