Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til SuzProfilbildet til parivestProfilbildet til buskerudProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til SamehadaProfilbildet til sølProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til 33Profilbildet til harepusenProfilbildet til ShjalomProfilbildet til IntrMann
Profilbildet til freezinProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til knutbrgProfilbildet til OsloG21Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til poffenProfilbildet til lovebbwProfilbildet til TabbeProfilbildet til shinY_Profilbildet til windel999Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Reina21Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til LathamsProfilbildet til TingTong

Hilde79

@missme79
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Hilde79:Disse profilene har Hilde79 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje