Profilbildet til NinnaProfilbildet til JærguttenProfilbildet til jannis25Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til apeeassProfilbildet til Difference___Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til ArousalProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Geirern92Profilbildet til ValeriaProfilbildet til dp72Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Emiljepusiiiii
Profilbildet til MolliProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til superteddProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Cato1977Profilbildet til TengilProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Passivg19Profilbildet til urokraakeProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til MannValdresProfilbildet til andy1988Profilbildet til pytagoras

-MissV-

@missv
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt -MissV-:Disse profilene har -MissV- besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje