Profilbildet til NeonProfilbildet til hotnoProfilbildet til golfbearProfilbildet til 2KosProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til GogT1971Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til smoker;)Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til På_søkProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til engenanja
Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til losamantesProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Roger84Profilbildet til KWGProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Fin g30Profilbildet til maritaProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til AndyrjProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til apeeassProfilbildet til Stine1986

-MissV-

@missv
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt -MissV-:Disse profilene har -MissV- besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje