Profilbildet til AvalonProfilbildet til LadyStarProfilbildet til englevingerProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Crazy92Profilbildet til BrumProfilbildet til fridafridaProfilbildet til carogirlProfilbildet til Handyman31Profilbildet til solaProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til JosepProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Klar 79Profilbildet til faded
Profilbildet til Erik1337Profilbildet til BergenoProfilbildet til Geirern92Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til StaaleProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til vekten75Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til testomanProfilbildet til bunnyProfilbildet til elghodeProfilbildet til XL KukkProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Roger84Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til ConvertibleCandy

-MissV-

@missv
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt -MissV-:Disse profilene har -MissV- besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje