Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Flekka18Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til SkårnesProfilbildet til ole322Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til OdinProfilbildet til eddi1000Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldre
Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til JosepProfilbildet til UerfarenProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til superteddProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Solros72Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til HebroProfilbildet til 59modellProfilbildet til BullseyeProfilbildet til kennethProfilbildet til ArielProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til CandyCrush

-MissV-

@missv
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt -MissV-:Disse profilene har -MissV- besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje