Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til RantazticProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Kalle2Profilbildet til MissyMooProfilbildet til lovebbwProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Mr.XProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Melek
Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til RantazticProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til BergenoProfilbildet til mann oslProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til sisunorProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til jens41Profilbildet til MeeowProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til uzi69Profilbildet til Trh1980Profilbildet til Rosjer

-MissV-

@missv
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt -MissV-:Disse profilene har -MissV- besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje