Profilbildet til colargolProfilbildet til Ready4funProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til StianProfilbildet til Mille70Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til VildeeeProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til ØstfoldGutt
Profilbildet til komigje69Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til KarinagayProfilbildet til uzi69Profilbildet til RubberkingProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til pia1975Profilbildet til apeeassProfilbildet til Roger84Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til NataProfilbildet til pompelProfilbildet til mark04Profilbildet til carmellaProfilbildet til dia***{J51}

-MissV-

@missv
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt -MissV-:Disse profilene har -MissV- besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje