Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Trh1980Profilbildet til BergenoProfilbildet til golfbearProfilbildet til sanjaProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Just4youProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til DionysusProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til bad666boy
Profilbildet til Trappani89Profilbildet til Sonny55Profilbildet til knutbrgProfilbildet til EspenProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til krsflortProfilbildet til NallexyProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Leto78Profilbildet til Isabella10Profilbildet til norseman9Profilbildet til Fresia4Profilbildet til MikeProfilbildet til Lolita <3

-MissV-

@missv
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt -MissV-:Disse profilene har -MissV- besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje