Profilbildet til RonnProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Linda_25Profilbildet til ThomasassProfilbildet til Lill17Profilbildet til TommybProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til TuttaProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til testomanProfilbildet til lekenergodProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til joni
Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til NordlandProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til No StringsProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til carogirlProfilbildet til oslokosProfilbildet til Lez 40Profilbildet til BullseyeProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til par_30Profilbildet til LizzyProfilbildet til KnutValentine

-MissV-

@missv
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt -MissV-:Disse profilene har -MissV- besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje