Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til bakerProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til ToyenProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til ValeriaProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Sonny55Profilbildet til freezinProfilbildet til SimProfilbildet til bwillyProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til mrtoreProfilbildet til Tegner Kvinner
Profilbildet til nina1992Profilbildet til TengilProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Hemne72Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Niko9Profilbildet til naitsProfilbildet til GiggSProfilbildet til line tvProfilbildet til h_frodeProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til .tvliseProfilbildet til Hilde79Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til BistvgProfilbildet til Miss

-MissV-

@missv
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt -MissV-:Disse profilene har -MissV- besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje