Profilbildet til Dotto81Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til HexaProfilbildet til geddimannProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til MissMProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Angel84Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til SakoProfilbildet til maler.nProfilbildet til hank95Profilbildet til Naturistmannen
Profilbildet til bait69Profilbildet til AlexanderProfilbildet til simonaProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Mr.XProfilbildet til NordJente90Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til OsloG21Profilbildet til freezinProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Ellensoeker

-MissV-

@missv
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt -MissV-:Disse profilene har -MissV- besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

-MissV-

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje