Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til RomeoProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til ElinesProfilbildet til sverre89Profilbildet til synnyProfilbildet til henrkjarProfilbildet til AyakachanProfilbildet til AlexanderProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til godsg1Profilbildet til ensomgutt23
Profilbildet til RantazticProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til jonas93Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til Trh1980Profilbildet til AsveigProfilbildet til kmfantProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til zailoProfilbildet til nina1992Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til ingoladProfilbildet til BadboyProfilbildet til KristiansenProfilbildet til treff hedmark

Mistress Vitani

@mistressvitani
aktiv 7 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Mistress Vitani:Disse profilene har Mistress Vitani besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje