Profilbildet til Singel49Profilbildet til ExosProfilbildet til Leto78Profilbildet til Trappani89Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til pvcloveProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til temptationProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Passivg19Profilbildet til På_søkProfilbildet til hawe35Profilbildet til Klar 79Profilbildet til bad666boyProfilbildet til MILFogDILF
Profilbildet til TengilProfilbildet til SnæxProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Plu2Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til CharlesProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til BotanicalProfilbildet til AlexsProfilbildet til NettstedetProfilbildet til burndocProfilbildet til CindyCDProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til sjøkjeks

Mistress Vitani

@mistressvitani
aktiv 10 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Mistress Vitani:Disse profilene har Mistress Vitani besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje