Profilbildet til beitoProfilbildet til testomanProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til henrkjarProfilbildet til NataProfilbildet til RAPID4Profilbildet til dogbayProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til LåtteProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til burndocProfilbildet til IntrMannProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til westpar76
Profilbildet til LærerenProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Slappen72Profilbildet til trisvikProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til NallexyProfilbildet til xantippeProfilbildet til TempenProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til slaviProfilbildet til Skeva91Profilbildet til ChrisC

Mistress Vitani

@mistressvitani
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mistress Vitani:Disse profilene har Mistress Vitani besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje