Profilbildet til ExodiaProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til ExosProfilbildet til ArielProfilbildet til KvinnenProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Difference___Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til qwerty19Profilbildet til xtrProfilbildet til SportoguyProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til SiljeProfilbildet til Leto78
Profilbildet til love one anotherProfilbildet til AvalonProfilbildet til hank95Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Osl38Profilbildet til sverre89Profilbildet til VictorProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Floppa1Profilbildet til elghodeProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til DjeimiProfilbildet til kajabiProfilbildet til sweden boyProfilbildet til sisunor

Par52- Jenter/par

@modent-par52
aktiv 6 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Par52- Jenter/par:Disse profilene har Par52- Jenter/par besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje