Profilbildet til IngegardProfilbildet til Passivg19Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til harepusenProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Merethe21Profilbildet til BadboyProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til fintparProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til par3427Profilbildet til Trappani89Profilbildet til Unggutten98
Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til smoker;)Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til LeticiaProfilbildet til IronheartProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til j18elverumProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Ramp78Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Kalle2Profilbildet til trentkar26søkerungjente

Mokkiki321

@mokkiki321
aktiv 5 dager, 7 timer siden
Disse profilene har besøkt Mokkiki321:Disse profilene har Mokkiki321 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje