Profilbildet til JosepProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til pitt76Profilbildet til jens41Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til slaviProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Singel49Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til iNøff_said
Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Ramp78Profilbildet til MissyMooProfilbildet til BullseyeProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til bait69Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til freezinProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til synny

Mokkiki321

@mokkiki321
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Mokkiki321:Disse profilene har Mokkiki321 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje