Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Telemann88Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til VigdisProfilbildet til CharlesProfilbildet til GogT1971Profilbildet til badboy1986Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til pitt76Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til LeneaProfilbildet til trollmor;)))
Profilbildet til JiJiProfilbildet til CharlesProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Niko9Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til badboy1986Profilbildet til testomanProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til IrenProfilbildet til JontassProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til nina1992Profilbildet til Yuaygirl

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje