Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til TordenspydProfilbildet til virtuveProfilbildet til ToremannProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Trh1980Profilbildet til naitsProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Mossing34Profilbildet til staalmannenProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til hotno
Profilbildet til vårkåtProfilbildet til KWGProfilbildet til søker sexProfilbildet til MehtevasProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til JavhaxProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til NinnaProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til @nn@Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til NowheremanProfilbildet til moss73

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje