Profilbildet til Julie00Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til GhroltProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til TorolavProfilbildet til Handyman31Profilbildet til jens41Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til ak00nProfilbildet til Ramp78Profilbildet til XL KukkProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til sanja
Profilbildet til LenemorProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til plusSProfilbildet til urokraakeProfilbildet til InnlandetProfilbildet til LissaProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til MoaProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til KennethR88Profilbildet til DorcasProfilbildet til ThomasassProfilbildet til DjeimiProfilbildet til beitoProfilbildet til lunatrabem

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje