Profilbildet til uzi69Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til binittedal31Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til joniProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Tony21Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til ZaxProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til kennedy85
Profilbildet til KatherineProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til AfroManProfilbildet til KennethR88Profilbildet til ElyProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til jeanettekProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Kate WProfilbildet til petrus1956Profilbildet til halloisProfilbildet til yana

Ready4fun

@moldeparet13
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Ready4fun:Disse profilene har Ready4fun besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje