Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til Anne72Profilbildet til ArielProfilbildet til hgsd1Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til nattroseProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til talkmanProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Oslo27Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til IrenProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til MusashiProfilbildet til sportfuck
Profilbildet til simonaProfilbildet til NannaProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til TearyProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Klar 79Profilbildet til stuve92Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Crazy92Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til LarsnProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til IrInA_Bi,real meetings

shado33

@monitorgym
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt shado33:Disse profilene har shado33 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje