Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til pia1975Profilbildet til TordenspydProfilbildet til AvalonProfilbildet til westpar76Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til temptationProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til joniProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Tommyb
Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til bbck osloProfilbildet til LilliMyProfilbildet til RomeoProfilbildet til lauraloveProfilbildet til TommybProfilbildet til Roger84Profilbildet til buskerudProfilbildet til Matiine123Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Høvikmann46

shado33

@monitorgym
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt shado33:Disse profilene har shado33 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje