Profilbildet til ChivasProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til yanaProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til veilchenProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til vickycdProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til MoaProfilbildet til Ariel
Profilbildet til LenemorProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til LonelyWomanProfilbildet til frekkis71Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til kinky667Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til qwerty19Profilbildet til afrikarProfilbildet til Osl38Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til Singel49Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til AlesioProfilbildet til MissBlackrose

shado33

@monitorgym
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt shado33:Disse profilene har shado33 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje