Profilbildet til elghodeProfilbildet til KospieProfilbildet til jente2011Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til NjordProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til godheksaProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til MissProfilbildet til zethProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til MizzyProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Emiljepusiiiii
Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til englevingerProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til mrtoreProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Dotto81Profilbildet til *Punky*Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til 33Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til NallexyProfilbildet til bad666boyProfilbildet til åsne/ikke PM takk/

shado33

@monitorgym
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt shado33:Disse profilene har shado33 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje