Profilbildet til CalaDorProfilbildet til 33Profilbildet til AndyrjProfilbildet til lekenergodProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til MrVoldProfilbildet til silverProfilbildet til ZeroProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til spruksProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til beitoProfilbildet til lalaparProfilbildet til Lookme
Profilbildet til MortenBProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til SupermannProfilbildet til Huldra89Profilbildet til BergenoProfilbildet til Linda_25Profilbildet til BotanicalProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til BottomProfilbildet til snirlenProfilbildet til DrYvilProfilbildet til TheMissProfilbildet til just myselfProfilbildet til Kas=)

shado33

@monitorgym
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt shado33:Disse profilene har shado33 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje