Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Trappani89Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Caleron86Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til Mystical34Profilbildet til godsg1Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til ErogenProfilbildet til kennethProfilbildet til CulprateProfilbildet til bait69Profilbildet til SupermannProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til modoulaminjammeh
Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til ballderProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til RogermadsProfilbildet til komigje69Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til qwerty19Profilbildet til ValeriaProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til mark04Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Mimmi51

MatsiOslo

@mortebry
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt MatsiOslo:Disse profilene har MatsiOslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje