Profilbildet til Slappen72Profilbildet til freaky2Profilbildet til miss76Profilbildet til ElleseusProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Geirern92Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til RJProfilbildet til MissyMooProfilbildet til KjellarProfilbildet til AlekProfilbildet til ScorpionProfilbildet til BBW28Profilbildet til komigje69Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til CandyCrush
Profilbildet til naitsProfilbildet til chipProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Hilde79Profilbildet til BullseyeProfilbildet til SupermannProfilbildet til TearyProfilbildet til Matiine123Profilbildet til pitt76Profilbildet til bamsefarProfilbildet til JustinProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til RJProfilbildet til kinkysjel
  • 10 måneder siden

    MatsiOslo

    MatsiOslo la inn en oppdatering i gruppen Eros Chat 10 måneder siden

    Hei der ute, jeg er ny her og håper å treffe nye venner, jeg er 55 og bor i Oslo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje