Profilbildet til Matiine123Profilbildet til xdresserProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til BillProfilbildet til RixnProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Caleron86Profilbildet til NordJente90Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Thea92Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Stine1986Profilbildet til bamsefar
Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til CdrypaProfilbildet til elghodeProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til LadyStarProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til bbck osloProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til julieProfilbildet til Par på camProfilbildet til pitt76Profilbildet til AmpriProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Karinagay
  • 10 måneder siden

    MatsiOslo

    MatsiOslo la inn en oppdatering i gruppen Eros Chat 10 måneder siden

    Hei der ute, jeg er ny her og håper å treffe nye venner, jeg er 55 og bor i Oslo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje