Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til ZizouProfilbildet til northkickProfilbildet til ElyProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til Mossing34Profilbildet til BittenProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til RantazticProfilbildet til GiggSProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til sokersexogmorro
Profilbildet til superteddProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Oslo27Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til sverre89Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til AlesioProfilbildet til m52aProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til windel999Profilbildet til badboy1986Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til El Diablo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje