Profilbildet til GiggSProfilbildet til Ready4funProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til OsloG21Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til SherylProfilbildet til joniProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til BjoernProfilbildet til jannis25Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til KennethR88Profilbildet til GoldenProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til julie
Profilbildet til TuttaProfilbildet til synnyProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til MidasProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til AskimMannProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til snirlenProfilbildet til LizzyProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Medusa

Søt.gutt:)

@morten93
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Søt.gutt:):Disse profilene har Søt.gutt:) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje