Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til yanaProfilbildet til CharlesProfilbildet til YongProfilbildet til Siba44Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til GeiriProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til shivaProfilbildet til AsveigProfilbildet til mrroyalProfilbildet til KvinnenProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Anne72Profilbildet til Jan46
Profilbildet til maler.nProfilbildet til stor pungProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til trond`enProfilbildet til jens41Profilbildet til superteddProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til No StringsProfilbildet til LenemorProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til BittenProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Bergensgutt89

Søt.gutt:)

@morten93
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Søt.gutt:):Disse profilene har Søt.gutt:) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje