Profilbildet til pvcloveProfilbildet til JontassProfilbildet til cat68Profilbildet til Lars80Profilbildet til TheReaderProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til runAProfilbildet til ani5Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til bamsefarProfilbildet til kmfantProfilbildet til Angel4uProfilbildet til 59modellProfilbildet til RockhardOslo
Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til i love boysProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til mizzyProfilbildet til KvastenProfilbildet til RJProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til LissaProfilbildet til **WanjaProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til LokerProfilbildet til monique tvProfilbildet til par_30Profilbildet til *Punky*Profilbildet til orphansProfilbildet til KosMus

Søt.gutt:)

@morten93
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Søt.gutt:):Disse profilene har Søt.gutt:) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje