Profilbildet til MariusProfilbildet til PlatinumProfilbildet til ReidarProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til KatherineProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til DragongirlProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til MM77Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til BottomProfilbildet til engenanjaProfilbildet til Bra fyr 44 Oslo
Profilbildet til .tvliseProfilbildet til HexaProfilbildet til geddimannProfilbildet til dp72Profilbildet til JupiterProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til SimProfilbildet til IngunnProfilbildet til stuve92Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til runAProfilbildet til supertedd

Søt.gutt:)

@morten93
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Søt.gutt:):Disse profilene har Søt.gutt:) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje