Profilbildet til LilliMyProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til GiggSProfilbildet til ElinesProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til NettstedetProfilbildet til MolliProfilbildet til NjordProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til slaviProfilbildet til GeiriProfilbildet til Brum
Profilbildet til KosMusProfilbildet til bakerProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til KristiansenProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Nic94Profilbildet til Kalle2Profilbildet til vårkåtProfilbildet til RogermadsProfilbildet til StaaleProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til swedmanProfilbildet til OsloG21Profilbildet til JærguttenProfilbildet til Karlsen20m

Søt.gutt:)

@morten93
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Søt.gutt:):Disse profilene har Søt.gutt:) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje