Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til jente2011Profilbildet til BBW28Profilbildet til BittenProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til CdrypaProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til AzathothProfilbildet til søker sexProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til MandrakeProfilbildet til UerfarenProfilbildet til JærguttenProfilbildet til OralProfilbildet til Dotto81Profilbildet til 25slank0sl0
Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Andersen89Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til virtuveProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til CdrypaProfilbildet til stian93Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Angel84Profilbildet til Joachim*Profilbildet til pitt76Profilbildet til line tvProfilbildet til Passivg19Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til Cato1977

Søt.gutt:)

@morten93
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Søt.gutt:):Disse profilene har Søt.gutt:) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje