Profilbildet til TengilProfilbildet til ballderProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til No StringsProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Lica89Profilbildet til Reisende40Profilbildet til AmpriProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Anne72
Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til AlekProfilbildet til SportoguyProfilbildet til julieProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Bimann43Profilbildet til knutbrgProfilbildet til ArielProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til KosMusProfilbildet til ZeroProfilbildet til Leto78Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til ani5

Mr.Alphaguy

@mr-alphaguy
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mr.Alphaguy:Disse profilene har Mr.Alphaguy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje