Profilbildet til HardRockProfilbildet til xdresserProfilbildet til BotanicalProfilbildet til AndroidProfilbildet til Natasha93Profilbildet til agderProfilbildet til harepusenProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Erik1337Profilbildet til poffenProfilbildet til stor pungProfilbildet til ManimalProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Leto78Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Trusted Smiley
Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Klar 79Profilbildet til binittedal31Profilbildet til vickycdProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til RosjerProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Hemne72Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til DavinciProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Erik1337Profilbildet til chip

Mr.Alphaguy

@mr-alphaguy
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mr.Alphaguy:Disse profilene har Mr.Alphaguy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje