Profilbildet til MortenBProfilbildet til carogirlProfilbildet til mark04Profilbildet til Bimann43Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til El DiabloProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Klara31Profilbildet til sisunorProfilbildet til jente2011Profilbildet til qwerty19Profilbildet til HexaProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til synnyProfilbildet til Hanne Panne
Profilbildet til dogbayProfilbildet til beitoProfilbildet til EvensProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til runAProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Tony21Profilbildet til slaviProfilbildet til ShjalomProfilbildet til BluwProfilbildet til bunnyProfilbildet til poffenProfilbildet til DonGrisProfilbildet til burndoc

Mr.Alphaguy

@mr-alphaguy
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mr.Alphaguy:Disse profilene har Mr.Alphaguy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje