Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til mizzyProfilbildet til YongProfilbildet til MoaProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til AlexanderProfilbildet til SnæxProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til ElleseusProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Reisende40Profilbildet til komigje69Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til TallDarkHandsome
Profilbildet til bbck osloProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til AlexsProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Trh1980Profilbildet til line tvProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til MariusProfilbildet til KvinnenProfilbildet til GhroltProfilbildet til LenemorProfilbildet til krsflort

Mr.Alphaguy

@mr-alphaguy
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mr.Alphaguy:Disse profilene har Mr.Alphaguy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje