Profilbildet til kaiasoProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til zailoProfilbildet til jens41Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til shado33Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til LookmeProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til VildeeeProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til SpindelProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til henrkjar
Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til -MissV-Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til geddimannProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Andersen89Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Passivg19Profilbildet til AlesioProfilbildet til bergen89Profilbildet til MikeProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til LizzyProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Elines

Mr BMW

@mr-bmw
aktiv 4 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt Mr BMW:Disse profilene har Mr BMW besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje