Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til TorolavProfilbildet til Lars80Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til SoffiProfilbildet til smoker;)Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Matiine123Profilbildet til testomanProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Singel49Profilbildet til LatexfunProfilbildet til LokerProfilbildet til wille455Profilbildet til hotno
Profilbildet til Passivg19Profilbildet til nattroseProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til LokerProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til gameroslProfilbildet til Grom87Profilbildet til Erik1337Profilbildet til MartinosloProfilbildet til ZeroProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)

Mr BMW

@mr-bmw
aktiv 6 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Mr BMW:Disse profilene har Mr BMW besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje