Profilbildet til C.lop14Profilbildet til BistvgProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til ErogenProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til westpar76Profilbildet til LovestarProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til trisvikProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til TabbeProfilbildet til Trh1980Profilbildet til babyblueeyes
Profilbildet til LarsnProfilbildet til VigdisProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til fridafridaProfilbildet til IngegardProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til ellenProfilbildet til bunnyProfilbildet til HardRockProfilbildet til NeonProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Musashi

Mr BMW

@mr-bmw
aktiv 12 timer siden
Disse profilene har besøkt Mr BMW:Disse profilene har Mr BMW besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje