Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Floppa1Profilbildet til KjellarProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til sisunorProfilbildet til wille455Profilbildet til par3427Profilbildet til 2KosProfilbildet til love one anotherProfilbildet til stor pungProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til slaviProfilbildet til skurk3Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til FinelineProfilbildet til Hot&horny
Profilbildet til KvinnenProfilbildet til bait69Profilbildet til SamehadaProfilbildet til smoker;)Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til gutt1981Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til jan50Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til coolchic101Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Hanne Panne

Mr BMW

@mr-bmw
aktiv 2 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt Mr BMW:Disse profilene har Mr BMW besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje