Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Singel49Profilbildet til SvetikProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til mindwtoProfilbildet til KWGProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Reisende40Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til HommeProfilbildet til StorMørkKuk
Profilbildet til SpindelProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Donatello21Profilbildet til SylvesterProfilbildet til davidandreProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til cat68Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til SkårnesProfilbildet til .tvliseProfilbildet til kajabiProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til swedmanProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Angrybean

Mr.Bondage

@mr-bondage
aktiv 3 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Mr.Bondage:Disse profilene har Mr.Bondage besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje