Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Trh1980Profilbildet til babybooProfilbildet til bwillyProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til mann oslProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til golfbearProfilbildet til swedmanProfilbildet til uzi69
Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til northkickProfilbildet til halloisProfilbildet til vickycdProfilbildet til fadedProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til ellenProfilbildet til TheMissProfilbildet til Cato1977Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Difference___Profilbildet til toro60Profilbildet til RJProfilbildet til Siba44Profilbildet til Arconada

Mr Nilsen

@mr-nilsen
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mr Nilsen:Disse profilene har Mr Nilsen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje