Profilbildet til SadominatorProfilbildet til ShjalomProfilbildet til SylvesterProfilbildet til ZeroProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til SamehadaProfilbildet til carmellaProfilbildet til zethProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Skeva91Profilbildet til bamsefarProfilbildet til shivaProfilbildet til jenandProfilbildet til CharlieBoy
Profilbildet til ScorpionProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til m52aProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til bait69Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til virtuveProfilbildet til kennethProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til lauraloveProfilbildet til TuttaProfilbildet til Skårnes

Mr Nilsen

@mr-nilsen
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mr Nilsen:Disse profilene har Mr Nilsen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje