Profilbildet til SamehadaProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til MM77Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til par3427Profilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til pvcloveProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Mr BMW
Profilbildet til RockDudeProfilbildet til RuienProfilbildet til bergenm30Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til TeonilleProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til ToremannProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til Caleron86Profilbildet til buskerudProfilbildet til Linda_25Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til spruks

Mr Nilsen

@mr-nilsen
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mr Nilsen:Disse profilene har Mr Nilsen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje