Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til sverre89Profilbildet til FinelineProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til AyakachanProfilbildet til El DiabloProfilbildet til virtuveProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til SiljeProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til BottomProfilbildet til SylvesterProfilbildet til staalmannen
Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til førdeparetProfilbildet til BrumProfilbildet til ChivasProfilbildet til LathamsProfilbildet til frekkis71Profilbildet til MrbigProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Passivg19Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til Stian

Mr Nilsen

@mr-nilsen
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mr Nilsen:Disse profilene har Mr Nilsen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje