Profilbildet til NåProfilbildet til JontassProfilbildet til SpindelProfilbildet til zethProfilbildet til InnlandetProfilbildet til YongProfilbildet til shaftyProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Telemann88Profilbildet til IngunnProfilbildet til Nic94Profilbildet til monique tvProfilbildet til ElyProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til vekten75Profilbildet til Freddyfe
Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til SoffiProfilbildet til JosepProfilbildet til TorolavProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til YongProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til blaithinProfilbildet til LatexfunProfilbildet til MartinosloProfilbildet til TheRose49

Mr Nilsen

@mr-nilsen
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mr Nilsen:Disse profilene har Mr Nilsen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje