Profilbildet til kajabiProfilbildet til nord88Profilbildet til RJProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til DodraugenProfilbildet til ani5Profilbildet til shaftyProfilbildet til mann oslProfilbildet til skurk3Profilbildet til faithProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til MortenBProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)
Profilbildet til orro75Profilbildet til karlaaProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til ElviraProfilbildet til eddi1000Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til LærerenProfilbildet til pierceddickProfilbildet til JosepProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til stenafoProfilbildet til OralProfilbildet til poopITboyProfilbildet til mindwto

Mr Nilsen

@mr-nilsen
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mr Nilsen:Disse profilene har Mr Nilsen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje