Profilbildet til hank95Profilbildet til Stine1986Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til runAProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Sonny55Profilbildet til tinaProfilbildet til LeticiaProfilbildet til ErogenProfilbildet til apeeassProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til GhroltProfilbildet til NATURISTEN
Profilbildet til KatherineProfilbildet til .LisetvProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til kaiasoProfilbildet til MissMProfilbildet til stian93Profilbildet til Natasha93Profilbildet til NightdiverProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til TengilProfilbildet til JavhaxProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til shinY_Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Leto78

Mr Nilsen

@mr-nilsen
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Mr Nilsen:Disse profilene har Mr Nilsen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje