Profilbildet til VictorProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til PhenrikProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til simonaProfilbildet til IrenProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Hemne72Profilbildet til jan50Profilbildet til Tobben28Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til LadyStarProfilbildet til englevingerProfilbildet til JM28Profilbildet til Bra fyr 44 Oslo
Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til SnæxProfilbildet til maler.nProfilbildet til bbck osloProfilbildet til jonas93Profilbildet til .tvliseProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til hank95Profilbildet til DrulProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til ani5Profilbildet til ZupaMann

Mr Nilsen

@mr-nilsen
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mr Nilsen:Disse profilene har Mr Nilsen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje