Profilbildet til RonnProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til bergenm30Profilbildet til shado33Profilbildet til ChrisCProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til pitt76Profilbildet til xtrProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til ToremannProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til BittenProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til LilleKee
Profilbildet til KennethR88Profilbildet til vickycdProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Reisende40Profilbildet til jannis25Profilbildet til TommybProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til geddimannProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til golfbearProfilbildet til Søker spennign

Mr Nilsen

@mr-nilsen
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mr Nilsen:Disse profilene har Mr Nilsen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje