Profilbildet til Anne72Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til BottomProfilbildet til MizzyProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til PhenrikProfilbildet til ManimalProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til ArousalProfilbildet til SherylProfilbildet til NettstedetProfilbildet til uzi69
Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til kennethProfilbildet til KvastenProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til CharlesProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til MizzyProfilbildet til MM77Profilbildet til MrVoldProfilbildet til naitsProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til kajabiProfilbildet til Handyman40

Mr.X

@mr-x
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Mr.X:Disse profilene har Mr.X besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje