Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til CdrypaProfilbildet til søker sexProfilbildet til SkårnesProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Grom87Profilbildet til Nic94Profilbildet til SylvesterProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til dogbayProfilbildet til maritaProfilbildet til AfroManProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til parivest
Profilbildet til vanosm52Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til BittenProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til AlexanderProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til NallexyProfilbildet til dewill77Profilbildet til julieProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Gutt24Trent

Mr.X

@mr-x
aktiv 4 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Mr.X:Disse profilene har Mr.X besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje