Profilbildet til MariusProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Skeva91Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til love one anotherProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Thea92Profilbildet til LeneaProfilbildet til vesle 43Profilbildet til dp72Profilbildet til TheReaderProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til BittenProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Oslo 44
Profilbildet til qwerty19Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til ThomasassProfilbildet til AnetteleProfilbildet til julieProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Tony21Profilbildet til knutbrgProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til joniProfilbildet til søker sexProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til FrkHeidi

MrLumar82

@mrlumar82
aktiv 1 måned, 2 uker siden
@andrea Vis
Disse profilene har besøkt MrLumar82:Disse profilene har MrLumar82 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje