Profilbildet til par3427Profilbildet til SylvesterProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til OralProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til SherylProfilbildet til nafaProfilbildet til CulprateProfilbildet til monique tvProfilbildet til julieProfilbildet til pvcloveProfilbildet til troendern93Profilbildet til ShjalomProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til coolchic101
Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til KosMusProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til vanosm52Profilbildet til AnMy99Profilbildet til StianProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Man30303Profilbildet til Leticia

MrLumar82

@mrlumar82
aktiv 2 dager, 8 timer siden
@andrea Vis
Disse profilene har besøkt MrLumar82:Disse profilene har MrLumar82 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje