Profilbildet til MortenBProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til stian93Profilbildet til AndyrjProfilbildet til BjoernProfilbildet til Haakon92Profilbildet til latino123Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til poopITboyProfilbildet til TuttaProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til bwillyProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Skårnes
Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til LærerenProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Andersen89Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til TabbeProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Cato1977Profilbildet til chipProfilbildet til Telemann88Profilbildet til krsflortProfilbildet til AlekProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Drifter4u

mrniceguy

@mrniceguyy
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt mrniceguy:Disse profilene har mrniceguy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje