Profilbildet til BiTrineProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til LarsnProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til MrVoldProfilbildet til superteddProfilbildet til GiggSProfilbildet til Linda_25Profilbildet til freezinProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)
Profilbildet til NordJente90Profilbildet til eddi1000Profilbildet til davidandreProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til sportfuckProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til sexypar85Profilbildet til Trappani89Profilbildet til Geirern92Profilbildet til LathamsProfilbildet til synnyProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til AnMy99

mrroyal

@mrroyal
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt mrroyal:Disse profilene har mrroyal besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje