Profilbildet til guttenProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til dewill77Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til j18elverumProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Bimann43Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til RuienProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til LathamsProfilbildet til hgsd1
Profilbildet til dogbayProfilbildet til burndocProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til charlotee23Profilbildet til SpindelProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Joey77Profilbildet til love one anotherProfilbildet til lovebbwProfilbildet til jenandProfilbildet til Hilde79Profilbildet til RomeoProfilbildet til cat68Profilbildet til AnalFist39_Oslo_Passiv

mrroyal

@mrroyal
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt mrroyal:Disse profilene har mrroyal besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje