Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til SherylProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til nada000Profilbildet til RonnProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til testomanProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til ZeroProfilbildet til poopITboyProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til JavhaxProfilbildet til LauVauProfilbildet til bwillyProfilbildet til Grønnøyd
Profilbildet til 59modellProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til simonaProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til MannValdresProfilbildet til @nn@Profilbildet til VictorProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til naitsProfilbildet til SakoProfilbildet til brollProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til 25slank0sl0

mrroyal

@mrroyal
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt mrroyal:Disse profilene har mrroyal besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje