Profilbildet til KimmernProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til sverre89Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Lizzy
Profilbildet til IngunnProfilbildet til På_søkProfilbildet til SherylProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til RuienProfilbildet til bbck osloProfilbildet til NettstedetProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til dp72Profilbildet til m52aProfilbildet til i love boysProfilbildet til MedusaProfilbildet til poopITboyProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Lissa

MrTP

@mrtahp
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt MrTP:Disse profilene har MrTP besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje