Profilbildet til NannaProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til TingTongProfilbildet til SvantepriProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Tony21Profilbildet til TommybProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Par på camProfilbildet til shaftyProfilbildet til zeth
Profilbildet til knny88Profilbildet til foresterProfilbildet til MaykieProfilbildet til BabyWProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Sonny55Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til ChivasProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til FreshnessProfilbildet til kjelli77Profilbildet til lauraloveProfilbildet til snirlenProfilbildet til gebbensladd

MrTP

@mrtahp
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt MrTP:Disse profilene har MrTP besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

MrTP

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Hmmm det var vanskligliker så mye 🙂

Fritekst

Heisann alle sammen.

Jeg søker en jente/dame som vil leke, kose, spise en god middag med, massere og kjemme vek med kos og nytelser . Vis det børs bra ut ta kontakt. Jeg bor i Hordaland.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje