Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til kajabiProfilbildet til GogT1971Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til eddi1000Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til shaftyProfilbildet til vannmann1987
Profilbildet til AlesioProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til j18elverumProfilbildet til TigerProfilbildet til Solros72Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til BiTrineProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til vekten75Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til northkickProfilbildet til YouwishProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Plu2

mrtore

@mrtore
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt mrtore:Disse profilene har mrtore besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje