Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til RomeoProfilbildet til faithProfilbildet til brollProfilbildet til KjellarProfilbildet til dia***Profilbildet til Caleron86Profilbildet til AlesioProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til TuttaProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til PlatinumProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til AndyrjProfilbildet til BiTrineProfilbildet til EmmaOlsen
Profilbildet til røyskattaProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til MizzyProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til DorransProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til LærerenProfilbildet til jenandProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Kalle2Profilbildet til trond`enProfilbildet til SadominatorProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ElinesProfilbildet til cruisefrøkna

mrtore

@mrtore
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt mrtore:Disse profilene har mrtore besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje