Profilbildet til bby123Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til KarinagayProfilbildet til CindyCDProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til angelica96Profilbildet til MiaBProfilbildet til Flekka18Profilbildet til AndyrjProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til plusSProfilbildet til kjelli77Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Oslo 44
Profilbildet til mrtoreProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til OsloG21Profilbildet til MissProfilbildet til Niko9Profilbildet til j18elverumProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til gameroslProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til KristiansenProfilbildet til jannis25Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til par3427

mrtore

@mrtore
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt mrtore:Disse profilene har mrtore besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje