Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Klar 79Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til johnrunProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til SherylProfilbildet til kastrdProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til DorransProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til sluggernProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Josep
Profilbildet til OralProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Singel49Profilbildet til gutt1981Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til komigje69Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til mrroyalProfilbildet til trisvikProfilbildet til jeanettekProfilbildet til kinky667Profilbildet til KosMusProfilbildet til Humlevatn

mrtore

@mrtore
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt mrtore:Disse profilene har mrtore besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje