Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til HardRockProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til freezinProfilbildet til Crazy92Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til ToyenProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Per SProfilbildet til JupiterProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Bergen-nord
Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til nattroseProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til SamehadaProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til AndiiProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til sweden boyProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til SjtProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til fintpar

mrtore

@mrtore
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt mrtore:Disse profilene har mrtore besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje