Profilbildet til TuttaProfilbildet til MidasProfilbildet til ElviraProfilbildet til jeanettekProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Floppa1Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til hawe35Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Angel4uProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Cd28
Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til CleoProfilbildet til claireProfilbildet til .LisetvProfilbildet til SakoProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til ZaxProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til StavangerProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til tinaProfilbildet til AinaCdProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til leandro

mrtore

@mrtore
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt mrtore:Disse profilene har mrtore besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje