Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til dp72Profilbildet til LadysmanProfilbildet til RantazticProfilbildet til buskerudProfilbildet til MizzyProfilbildet til Mr.XProfilbildet til fridafridaProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til AskimMannProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Buffy93Profilbildet til Trappani89Profilbildet til kinkysub slut
Profilbildet til Leto78Profilbildet til poopITboyProfilbildet til brollProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til JærguttenProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til vickycdProfilbildet til NylongummiProfilbildet til jannis25Profilbildet til DjeimiProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til i love boysProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til pvclove

mrtore

@mrtore
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt mrtore:Disse profilene har mrtore besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje