Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til CulprateProfilbildet til .LisetvProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til maler.nProfilbildet til ThomasassProfilbildet til vårkåtProfilbildet til AlesioProfilbildet til LokerProfilbildet til bby123Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til silverProfilbildet til sir-digby-chicken-caesar
Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til BluwProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Tony21Profilbildet til zailoProfilbildet til SnæxProfilbildet til toro60Profilbildet til SvetikProfilbildet til KimmernProfilbildet til SylvesterProfilbildet til geddimannProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til julieProfilbildet til rubbergimp

MrTwoface

@mrtwoface
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt MrTwoface:Disse profilene har MrTwoface besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje