Profilbildet til julieProfilbildet til shaftyProfilbildet til Par på camProfilbildet til qwerty19Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til FreshnessProfilbildet til MissProfilbildet til NannaProfilbildet til angelica96Profilbildet til ThomasassProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Thea92Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Hexa
Profilbildet til poffenProfilbildet til bunnyProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til NettstedetProfilbildet til AlexsProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til ToyenProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til GoldenProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til TheMissProfilbildet til LadysmanProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Loker

MrTwoface

@mrtwoface
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt MrTwoface:Disse profilene har MrTwoface besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje