Profilbildet til xtrProfilbildet til jenandProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til faithProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til RomeoProfilbildet til -MissV-Profilbildet til NinnaProfilbildet til slaviProfilbildet til Helene89Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til godsg1Profilbildet til Xjanne
Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til JustinProfilbildet til mark04Profilbildet til stian93Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til JavhaxProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Slappen72Profilbildet til par3427Profilbildet til XL KukkProfilbildet til Osl38Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til IrInA_Bi,real meetings

MrVold

@mrvold
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt MrVold:Disse profilene har MrVold besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje