Profilbildet til MariusProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Hulder1Profilbildet til NåProfilbildet til shaftyProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til burndocProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til mrroyalProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til sisunorProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til jan50Profilbildet til mr_sterhk
Profilbildet til *Punky*Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til AlesioProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til carogirlProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til temptationProfilbildet til hotnoProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Cato1977Profilbildet til JontassProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til Gutt 94

MrVold

@mrvold
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt MrVold:Disse profilene har MrVold besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje