Profilbildet til carogirlProfilbildet til Nic94Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til DodraugenProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til El DiabloProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Per SProfilbildet til bby123Profilbildet til Trh1980Profilbildet til latex66Profilbildet til DonGrisProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til nordicsound
Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til SvantepriProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til ZeroProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Erik1337Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til AvalonProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til NiceManTr.heim

MrVold

@mrvold
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt MrVold:Disse profilene har MrVold besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje