Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til KvastenProfilbildet til testomanProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Man30303Profilbildet til SjtProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til nattroseProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til charlotee23
Profilbildet til 59modellProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Cd28Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til MaykieProfilbildet til LadysmanProfilbildet til harepusenProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til **WanjaProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Man30303Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til knny88Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Dorrans

MrVold

@mrvold
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt MrVold:Disse profilene har MrVold besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje