Profilbildet til englevingerProfilbildet til MaykieProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Tony21Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til BluwProfilbildet til komigje69Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Bottom
Profilbildet til burndocProfilbildet til SammiProfilbildet til shinY_Profilbildet til TingTongProfilbildet til Crazy92Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til superteddProfilbildet til Joey77Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til RogermadsProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til NyssaProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til jenandProfilbildet til Kospie

MrVold

@mrvold
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt MrVold:Disse profilene har MrVold besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 26 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 26 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje