Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til poffenProfilbildet til orphansProfilbildet til CulprateProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til KaisaProfilbildet til BjornchProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Tine cdProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til jeanettekProfilbildet til BiTrineProfilbildet til xtrProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Satzumi213
Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til På_søkProfilbildet til Lill17Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til sola50Profilbildet til sluggernProfilbildet til Tony21Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til ArconadaProfilbildet til ElleseusProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til ingoladProfilbildet til LathamsProfilbildet til windel999Profilbildet til sverre89Profilbildet til JoeyKrsand

MrVold

@mrvold
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt MrVold:Disse profilene har MrVold besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

MrVold

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje