Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til GeiriProfilbildet til NåProfilbildet til MarwinProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Mystical34Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Solros72Profilbildet til SylvesterProfilbildet til SpindelProfilbildet til beitoProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Olagutten
Profilbildet til Sublime81Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til BergenoProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til vickycdProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til orro75Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til SjtProfilbildet til elghodeProfilbildet til Dotto81Profilbildet til englevingerProfilbildet til Olagutten

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje