Profilbildet til Tony21Profilbildet til spruksProfilbildet til XL KukkProfilbildet til DrYvilProfilbildet til EspenProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til VigdisProfilbildet til trond`enProfilbildet til SakoProfilbildet til YouwishProfilbildet til virtuveProfilbildet til Dotto81Profilbildet til AlekProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til jarlemann
Profilbildet til KarinagayProfilbildet til NåProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til DrulProfilbildet til jente2011Profilbildet til bait69Profilbildet til DorcasProfilbildet til BotanicalProfilbildet til SakoProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Telemann88Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til SvetikProfilbildet til SupermannProfilbildet til MatteSt

MummiMamma

@mummimamma
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Kunst eller porno? Vis
Disse profilene har besøkt MummiMamma:Disse profilene har MummiMamma besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje