Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Angel4uProfilbildet til zethProfilbildet til LarsnProfilbildet til pierceddickProfilbildet til KjellarProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til JontassProfilbildet til Bimann43Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til orphansProfilbildet til Botanical
Profilbildet til shinY_Profilbildet til gutt1981Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til lekenergodProfilbildet til DionysusProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Slappen72Profilbildet til RosjerProfilbildet til TheMissProfilbildet til BotanicalProfilbildet til zethProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til petrus1956Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kv

MummiMamma

@mummimamma
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Kunst eller porno? Vis
Disse profilene har besøkt MummiMamma:Disse profilene har MummiMamma besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje