Profilbildet til hgsd1Profilbildet til bergenm30Profilbildet til førdeparetProfilbildet til StianProfilbildet til StrazoProfilbildet til cat68Profilbildet til testomanProfilbildet til SiljeProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til SvantepriProfilbildet til EscobarProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til HebroProfilbildet til Geirern92
Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til hank95Profilbildet til godsg1Profilbildet til StavangerProfilbildet til buskerudProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Hemne72Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Kate WProfilbildet til vårkåtProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til AlekProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til pompel

MummiMamma

@mummimamma
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Kunst eller porno? Vis
Disse profilene har besøkt MummiMamma:Disse profilene har MummiMamma besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje