Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Grom87Profilbildet til silverProfilbildet til KongenProfilbildet til miss76Profilbildet til orphansProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til naitsProfilbildet til nina1992Profilbildet til knny88Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til KiwienProfilbildet til FrStadPassiv
Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Telemann88Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Hemne72Profilbildet til XjanneProfilbildet til BottomProfilbildet til TingTongProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til nafaProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Stine1986Profilbildet til CdrypaProfilbildet til EscobarProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til nord88

Musashi

@musashi-borealis
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Musashi:Disse profilene har Musashi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje