Profilbildet til bergen89Profilbildet til jannis25Profilbildet til line tvProfilbildet til OsloG21Profilbildet til westpar76Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til KvastenProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til LeneaProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til ZeroProfilbildet til RogermadsProfilbildet til NjordProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Natasha93
Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til LenemorProfilbildet til sanjaProfilbildet til ElinesProfilbildet til ElviraProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til elghodeProfilbildet til Per SProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til moss73Profilbildet til pierceddickProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til AinuinoBodø

Musashi

@musashi-borealis
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Musashi:Disse profilene har Musashi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje