Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til lauraloveProfilbildet til eddi1000Profilbildet til @nn@Profilbildet til bergen89Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til DorcasProfilbildet til stuve92Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Ramp78Profilbildet til jannis25Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Unggutten98
Profilbildet til NinnaProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til DorcasProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til bakerProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til SwededarterProfilbildet til ElviraProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til AnetteleProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til claireProfilbildet til MM77

Musashi

@musashi-borealis
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Musashi:Disse profilene har Musashi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje