Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til carmellaProfilbildet til YongProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Oslo27Profilbildet til sweettortureProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til freaky2Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til BecksProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til guttenProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Bjornch
Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til par3427Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Sonny55Profilbildet til silverProfilbildet til virtuveProfilbildet til MusashiProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til CleoProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Mossing34Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til TheRose49

Musashi

@musashi-borealis
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Musashi:Disse profilene har Musashi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje