Profilbildet til nada000Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til LangbeinProfilbildet til XL KukkProfilbildet til nina1992Profilbildet til hotnoProfilbildet til El DiabloProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til VictorProfilbildet til ElyProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til vårkåtProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Thea92Profilbildet til TheRose49
Profilbildet til TabbeProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til TingTongProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til AlexsProfilbildet til simonaProfilbildet til XjanneProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til skurk3Profilbildet til Passiv84 oslo

Musashi

@musashi-borealis
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Musashi:Disse profilene har Musashi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje