Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Nic94Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til sola50Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Tony21Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Ready4funProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Cato1977Profilbildet til fadedProfilbildet til BotanicalProfilbildet til OpplandsPar
Profilbildet til HommeProfilbildet til GiggSProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til LadysmanProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til foresterProfilbildet til GoldenProfilbildet til bbck osloProfilbildet til KatherineProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til pierceddickProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til AzathothProfilbildet til MissyMoo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje