Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til røyskattaProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til troendern93Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til TuttaProfilbildet til jonas93Profilbildet til RixnProfilbildet til El DiabloProfilbildet til LilliMyProfilbildet til ElleseusProfilbildet til love one anotherProfilbildet til JustinProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til NylongummiProfilbildet til KnutValentine
Profilbildet til KWGProfilbildet til sweden boyProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Androx0Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til BBW28Profilbildet til SpindelProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til sexfest3637

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje