Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til ZeroProfilbildet til staalmannenProfilbildet til LauVauProfilbildet til orphansProfilbildet til Flekka18Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til På_søkProfilbildet til norseman9Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til ZaxProfilbildet til TingTongProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 år
Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til HebroProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til KogKProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til jan50Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til sisunorProfilbildet til burndocProfilbildet til CulprateProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til KaisaProfilbildet til åsne/ikke PM takk/

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje