Profilbildet til moss73Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til BabyWProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til ShineProfilbildet til NordlandProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til FreshnessProfilbildet til nelg90Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til uzi69Profilbildet til TheMissProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til spruksProfilbildet til northkickProfilbildet til OsloG21
Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til englevingerProfilbildet til Linda_25Profilbildet til shaftyProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til knutbrgProfilbildet til harepusenProfilbildet til foresterProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til bby123Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Siba44Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje