Profilbildet til charlotee23Profilbildet til lekenergodProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til DonGrisProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til ToremannProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til swedmanProfilbildet til MeeowProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Stian
Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til PlatinumProfilbildet til LærerenProfilbildet til HebroProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til julieProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Fin g30Profilbildet til regntøymannProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til bwilly

MuscleDom

@muscledom
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt MuscleDom:Disse profilene har MuscleDom besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

MuscleDom

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

BDSM

Fritekst

Kort fortalt: Jeg er single og ønsker ei jente som også er singel. Jeg er dominant og søker en underdanig jente.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje