Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til skurk3Profilbildet til Kate WProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til RixnProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til agderProfilbildet til ZizouProfilbildet til MizzyProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til kennethProfilbildet til dogbayProfilbildet til Plu2Profilbildet til coolchic101Profilbildet til chip
Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til lalaparProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til xtrProfilbildet til Man30303Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til NightdiverProfilbildet til VictorProfilbildet til Andersen89Profilbildet til KvastenProfilbildet til kaiaso

MuscleDom

@muscledom
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt MuscleDom:Disse profilene har MuscleDom besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

MuscleDom

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

BDSM

Fritekst

Kort fortalt: Jeg er single og ønsker ei jente som også er singel. Jeg er dominant og søker en underdanig jente.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje