Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til ExodiaProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til KjellarProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til TheRose49Profilbildet til RonnProfilbildet til Cato1977Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til Andersen89Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til LatexmannProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Andii
Profilbildet til dp72Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til LangbeinProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til snirlenProfilbildet til XL KukkProfilbildet til PussiProfilbildet til DionysusProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til KennethR88Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Lica89Profilbildet til Slappen72

iNøff_said

@n0ffsaid
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt iNøff_said:Disse profilene har iNøff_said besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje