Profilbildet til bergen89Profilbildet til vekten75Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til binittedal31Profilbildet til ShineProfilbildet til NettstedetProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Hemne72Profilbildet til TommybProfilbildet til BjornchProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til maritaProfilbildet til komigje69Profilbildet til latino123
Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til tinaProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Hemne72Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til KospieProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Sonny55Profilbildet til pytagorasProfilbildet til LissaProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til MM77Profilbildet til DrulProfilbildet til MrVoldProfilbildet til ~ lille please ~

iNøff_said

@n0ffsaid
aktiv 3 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt iNøff_said:Disse profilene har iNøff_said besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje