Profilbildet til orphansProfilbildet til jeanettekProfilbildet til babybooProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til RixnProfilbildet til NjordProfilbildet til HexaProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til SiljeProfilbildet til Mossing34Profilbildet til LissaProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Matiine123Profilbildet til norseman9Profilbildet til BittenProfilbildet til NaughtyDane
Profilbildet til KiwienProfilbildet til johnrunProfilbildet til FreshnessProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til bergenm30Profilbildet til LenemorProfilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til bergen89Profilbildet til Julie00Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til fridafridaProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til CleoProfilbildet til Stuker\'n

iNøff_said

@n0ffsaid
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt iNøff_said:Disse profilene har iNøff_said besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje