Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til qwerty19Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til lauraloveProfilbildet til windel999Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til vickycdProfilbildet til MissProfilbildet til StrazoProfilbildet til solaProfilbildet til parivestProfilbildet til uzi69
Profilbildet til AinaCdProfilbildet til MrVoldProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til GhroltProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til PussiProfilbildet til På_søkProfilbildet til MannValdresProfilbildet til MortenBProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til xantippe

iNøff_said

@n0ffsaid
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt iNøff_said:Disse profilene har iNøff_said besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje