Profilbildet til InnlandetProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til AlesioProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til .tvliseProfilbildet til bunnyProfilbildet til SarlimeProfilbildet til StianProfilbildet til Nic94Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til jens41Profilbildet til MatteStProfilbildet til vårkåtProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Joachim*Profilbildet til sluggern
Profilbildet til xtrProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til afrikarProfilbildet til Lez 40Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Mossing34Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til shaftyProfilbildet til vickycdProfilbildet til Bullseye

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje