Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til sweden boyProfilbildet til sanjaProfilbildet til nada000Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Plu2Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Tine cdProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til BrumProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til latexthingProfilbildet til .tvlise
Profilbildet til Nic94Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Andersen89Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til RonnProfilbildet til Trh1980Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til SwededarterProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Henriettejenta

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje