Profilbildet til TengilProfilbildet til AskimMannProfilbildet til SadominatorProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Lill17Profilbildet til LenemorProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til ReidarProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til BergenoProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)
Profilbildet til godsg1Profilbildet til swedmanProfilbildet til OdinProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til DavinciProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til AmpriProfilbildet til XL KukkProfilbildet til JupiterProfilbildet til pytagorasProfilbildet til CatherineVonZuiden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje