Profilbildet til Just4youProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Thea92Profilbildet til jeanettekProfilbildet til oslokosProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Haakon92Profilbildet til RixnProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til NettstedetProfilbildet til NeonProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til SvantepriProfilbildet til BillProfilbildet til Ayakachan
Profilbildet til HommeProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til RantazticProfilbildet til jonas93Profilbildet til i love boysProfilbildet til LadyStarProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til IntrMannProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Joachim*Profilbildet til VildeeeProfilbildet til Per SProfilbildet til burndoc

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje