Profilbildet til Difference___Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til latino123Profilbildet til Isabella10Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til ZaxProfilbildet til bergen89Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til sabriinaProfilbildet til Solros72Profilbildet til orphansProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Oslo27
Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til xantippeProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til fintparProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til NjordProfilbildet til troendern93Profilbildet til kastrdProfilbildet til superteddProfilbildet til JiJiProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Lez 40Profilbildet til agderProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Linda_25

iNøff_said

@n0ffsaid
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt iNøff_said:Disse profilene har iNøff_said besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje