Profilbildet til StavangerProfilbildet til dewill77Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til latexthingProfilbildet til jan50Profilbildet til poffenProfilbildet til runAProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til SarlimeProfilbildet til ReidarProfilbildet til AjscreamProfilbildet til LamatryneProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til colargol
Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til LadysmanProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til FinelineProfilbildet til RantazticProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til shaftyProfilbildet til jens41Profilbildet til Roger84Profilbildet til SvantepriProfilbildet til Siba44Profilbildet til TheReaderProfilbildet til ExodiaProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til sexypar85Profilbildet til HighEndSub

iNøff_said

@n0ffsaid
aktiv 3 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt iNøff_said:Disse profilene har iNøff_said besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje