Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til ballderProfilbildet til CalaDorProfilbildet til MrVoldProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til dp72Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Jan46Profilbildet til TearyProfilbildet til AndroidProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til ManimalProfilbildet til Par på camProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Svetik
Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til AndiiProfilbildet til Stine1986Profilbildet til InsomniaProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til ScorpionProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til AngelManProfilbildet til jannis25Profilbildet til SherylProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Umbrella

iNøff_said

@n0ffsaid
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt iNøff_said:Disse profilene har iNøff_said besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje