Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til CharlesProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til veilchenProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til jan50Profilbildet til GogT1971Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til MolliProfilbildet til ballderProfilbildet til akane21Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Bjoern
Profilbildet til RogermadsProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til @nn@Profilbildet til mann oslProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til AsveigProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Haakon92Profilbildet til sweettortureProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Jan46Profilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til GogT1971

iNøff_said

@n0ffsaid
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt iNøff_said:Disse profilene har iNøff_said besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje