Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til El DiabloProfilbildet til SylvesterProfilbildet til SiljeProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til fadedProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til NordJente90Profilbildet til englevingerProfilbildet til 33Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til windel999Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til Kate WProfilbildet til svensksnubbe
Profilbildet til SigvegalProfilbildet til bby123Profilbildet til ToyenProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til two-playfulProfilbildet til MannValdresProfilbildet til mann oslProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til BecksProfilbildet til AmpriProfilbildet til Terje44Oslo

iNøff_said

@n0ffsaid
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt iNøff_said:Disse profilene har iNøff_said besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 15 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 15 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje