Profilbildet til StrazoProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til andy1988Profilbildet til JontassProfilbildet til northkickProfilbildet til Modesty56Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til pytagorasProfilbildet til dewill77Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til smoker;)Profilbildet til virtuveProfilbildet til eddi1000Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til LatexLovr
Profilbildet til GeiriProfilbildet til JærguttenProfilbildet til BadboyProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til IronheartProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Tine cdProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til ScorpionProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til freezinProfilbildet til knny88Profilbildet til GuttOslo95

iNøff_said

@n0ffsaid
aktiv 3 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt iNøff_said:Disse profilene har iNøff_said besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 8 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 8 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje