Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til shaftyProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til DionysusProfilbildet til mindwtoProfilbildet til norseman9Profilbildet til Cato1977Profilbildet til bad666boyProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til westpar76Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til MartinosloProfilbildet til superteddProfilbildet til kaiaso
Profilbildet til bad666boyProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til sabriinaProfilbildet til røyskattaProfilbildet til BecksProfilbildet til SupermannProfilbildet til just myselfProfilbildet til petrus1956

iNøff_said

@n0ffsaid
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt iNøff_said:Disse profilene har iNøff_said besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 8 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 8 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje