Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til colargolProfilbildet til SherylProfilbildet til NordJente90Profilbildet til sabriinaProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Tony21Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til faithProfilbildet til BiparProfilbildet til BistvgProfilbildet til Robert Love
Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til FreshnessProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til qwerty19Profilbildet til IntrMannProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til LærerenProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til RonnProfilbildet til Hemne72

iNøff_said

@n0ffsaid
aktiv 3 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt iNøff_said:Disse profilene har iNøff_said besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

iNøff_said

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje