Profilbildet til bamsefarProfilbildet til slaviProfilbildet til InsomniaProfilbildet til PSYllonProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til ExodiaProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til ChivasProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til TengilProfilbildet til Bitten
Profilbildet til ElleseusProfilbildet til Kalle2Profilbildet til DionysusProfilbildet til Lars80Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til MissyMooProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til MusashiProfilbildet til joniProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Haakon92Profilbildet til latino123Profilbildet til blaithinProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Søker leken mann i Oslo

nada000

@nadababy
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt nada000:Disse profilene har nada000 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje