Profilbildet til jannis25Profilbildet til parivestProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til kjelli77Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til moss73Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til wille455Profilbildet til xtrProfilbildet til Passivg19Profilbildet til OralProfilbildet til SylvesterProfilbildet til lekenergod
Profilbildet til akane21Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til pitt76Profilbildet til LadysmanProfilbildet til AndiiProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til Crazy92Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til Man30303Profilbildet til RubberkingProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til westpar76Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til StrazoProfilbildet til .Lisetv

nafa

@nafa
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt nafa:Disse profilene har nafa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje