Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til sjømannProfilbildet til orro75Profilbildet til Sublime81Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Haakon92Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til buskerudProfilbildet til talkmanProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til swedmanProfilbildet til Huldra89Profilbildet til NoMoreMrNiceguy
Profilbildet til Stine1986Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til jens41Profilbildet til HommeProfilbildet til Osl38Profilbildet til MarwinProfilbildet til Grom87Profilbildet til FinelineProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til TabbeProfilbildet til qwerty19Profilbildet til elghode

nafa

@nafa
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt nafa:Disse profilene har nafa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje