Profilbildet til No StringsProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Per SProfilbildet til trond`enProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til LåtteProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til DorransProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til EscobarProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til talkman
Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Kate WProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til ShineProfilbildet til bergen89Profilbildet til babybooProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Natasha93Profilbildet til SiljeProfilbildet til MartinosloProfilbildet til SKubrickProfilbildet til AnalFist39_Oslo_Passiv

nafa

@nafa
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt nafa:Disse profilene har nafa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje