Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Crazy92Profilbildet til golfbearProfilbildet til zailoProfilbildet til mrtoreProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til hank95Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til VigdisProfilbildet til JærguttenProfilbildet til nafaProfilbildet til iNøff_said
Profilbildet til LeneaProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Torill1979Profilbildet til TommybProfilbildet til bwillyProfilbildet til bunnyProfilbildet til KongenProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til plusSProfilbildet til lauraloveProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til bby123Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til XenaProfilbildet til røyskattaProfilbildet til vigdis 48

nafa

@nafa
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt nafa:Disse profilene har nafa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje