Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til DragongirlProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Julie00Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til urokraakeProfilbildet til KimmernProfilbildet til elghodeProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til HexaProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Sonny55
Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til NeonProfilbildet til ValeriaProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til Hemne72Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til CalaDorProfilbildet til ChivasProfilbildet til Just4youProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til ToremannProfilbildet til XjanneProfilbildet til swedmanProfilbildet til AskimMann

nafa

@nafa
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt nafa:Disse profilene har nafa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje