Profilbildet til Trh1980Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til BjornchProfilbildet til 2KosProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til par_30Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til geddimannProfilbildet til ErogenProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til xantippeProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til jannis25Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)
Profilbildet til HexaProfilbildet til Julie00Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til RubberkingProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til harepusenProfilbildet til trisvikProfilbildet til BjoernProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til MortenBProfilbildet til Skeva91Profilbildet til ZizouProfilbildet til JosepProfilbildet til fridafridaProfilbildet til beitoProfilbildet til Trinetussa

nafa

@nafa
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt nafa:Disse profilene har nafa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje